Bel ons gerust: 0031-653805037
cpr certification online
cpr certification onlineNational CPR associationcpr certification online

Een intieme wijngaard in chateau stijl gelegen tussen Beltrum en Eibergen. Hier wordt op ambachtelijke wijze Achterhoekse wijn geproduceerd. De wijngaard heeft acht verschillende druivenrassen, waardoor er van elke oogst verfijnde en diverse wijnsoorten gemaakt kunnen worden. Daarnaast worden er ook vier soorten hop verbouwd voor een Achterhoeks biertje dat ambachtelijk wordt gebrouwen. De wijngaard is geopend in de weekenden en verder op afspraak te boeken. 

Voor meer informatie zie wijngoedcamman.nl

Het Laser Kleiduifschieten is in principe het zelfde als het echte kleiduifschieten, alleen schieten we niet op echte kleiduiven, maar op plastic disks met een reflector die met 200 km per uur door de lucht word geschoten. Vraag naar de mogelijkheden of laat u terug bellen. 

Neem gerust contact op met de klantenservice van vakantiehuis Herberg Achterhoek te Eibergen.

Neem contact op met Herberg Achterhoek
Voel je vrij om gerust eens contact op te nemen

Speciaal voor u kunnen we samen met u activiteiten of excursies samen stellen in de Achterhoek. Op deze manier kunnen wij rekening houden met speciale wensen die afwijken van alle andere activiteiten, excursies en activiteiten combineren en plannen speciaal naar uw planning en voorkeuren. Dus weet u niet wat u moet kiezen, heeft u speciale wensen waaraan de andere activiteiten niet aan voldoen, dan laat u gerust terug bellen en vraag naar de mogelijkheden. Zelf mailen, bellen of whatsappen kan natuurlijk ook.

Heerlijk en gezellig uit eten met je gezin, vrienden of familie doe je in het restaurant van Hof van Eckberge. Ook voor een dagje uit is er een veelzijdig 25.000m2 groot en sfeervol ingericht belevingspark met mini ZOO in Eibergen. Daarnaast is Hof van Eckberge dé zakelijke evenementenlocatie met bijzondere vergader- en congresfaciliteiten, geschikt voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, personeelsfeestjes, produktpresentaties, beurzen en evenementen tot ca. 1000 personen.

 

Echt Berkel, echt beleven, vooral met je eigen kano door deze avontuurlijk routes en mooie pitstops. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen voor een educatieve tour met veel verhalen over vroeger en duik de geschiedenis in. Beide opties zijn mogelijk, zelf varen en echt ontdekken of een instapvaarttocht beleven. 

Vogelvrij met een grote groep erop uit trekken met de klassieke Citroen 2CV4, ook wel de Eend genoemd. Er zijn tal van mogelijkheden als we kijken naar routes. Zo kunt u de Ijssel route nemen of de avontuurlijke Kastelen route nemen. 

Lees meer...
That's All